Ga naar de inhoud

Barça-supporters vragen Ivan Rakitic letterlijk de kleren van het lijf

 ma 4 april 2022 11:04

Ivan Rakitic is nog steeds graag gezien in Barcelona. Gisteren speelde hij met Sevilla nog eens in Camp Nou en na de match waren er heel wat fans die graag zijn shirt zouden hebben. Omdat hij er natuurlijk maar eentje heeft, gaf hij niet veel later ook zijn short weg. Uiteindelijk liep hij enkel nog in zijn onderbroek over het veld.

Rakitic verliet Barcelona in 2020 en door corona was dit de eerste keer dat hij sindsdien in een vol Camp Nou speelde. Hij kreeg heel wat steun van de Barça-fans. Zo werd hij voor de match getrakteerd op een applaus.

 

Winnen lukte hem wel niet met Sevilla, het werd 1-0. Maar hij verloor er zijn glimlach niet door en gaf na de match dus zijn volledige uitrusting weg.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Lees ook: