Daniel Ricciardo kan na coronabesmetting gewoon racen in Bahrein

Daniel Ricciardo zal de start van het nieuwe Formule 1-seizoen niet moeten missen. De Australiër kon door een positieve coronatest niet deelnemen aan de laatste testsessies, maar intussen is hij hersteld. "Hij voelt zich elke dag beter", klinkt het bij zijn team McLaren.

De 32-jarige Ricciardo kon door een positieve coronatest vorige week niet deelnemen aan de laatste tests voor het seizoen op het circuit van Sakhir. McLaren kondigde zijn positieve test aan het einde van de tweede dag aan.   

 

Maar intussen is hij weer klaar om te racen. "Daniel heeft intussen verschillende tests ondergaan die allen negatief bleken", legde McLaren uit op Twitter. 

 

"Hij kan terugkeren in de paddock en deelnemen aan de GP in Bahrein. Hij voelt zich ook elke dag beter en heeft tijdens zijn quarantaineperiode kunnen herstellen."