meest recent

Omloop Het Nieuwsblad verwelkomt wielerfans bij startpresentatie in 't Kuipke

 wo 16 februari 2022 16:17

Op zaterdag 26 februari wordt met de Omloop Het Nieuwsblad de eerste Belgische eendagskoers van het seizoen gereden. Organisator Flanders Classics heeft alvast goed nieuws voor de wielergekken: toeschouwers mogen de startpresentatie in 't Kuipke bijwonen.

"Na een publieksvrije editie in 2021 zullen fans volgende week zaterdag 26 februari opnieuw hun favoriet(en) kunnen aanmoedigen, al van bij de start", meldt Flanders Classics, organisator van de Omloop Het Nieuwsblad.

 

"’t Kuipke opent weer z’n deuren en verwelkomt de wielersupporter opnieuw bij de startpresentatie van zowel mannen als vrouwen."

 

"Ook het startschot kunnen fans vanop de eerste rij mee beleven. De teamzone blijft omwille van covidmaatregelen jammer genoeg afgesloten voor publiek."

 

CEO Tomas Van Den Spiegel is uiteraard opgetogen: "We kijken er net als alle fans enorm naar uit om weer samen van de koers te kunnen genieten."

 

"Er zijn vanzelfsprekend nog steeds maatregelen van toepassing, maar het is al een hele stap vooruit dat we de supporters weer kunnen verwelkomen." 

 

Al zijn er dus nog altijd beperkingen. Er is een maximale capaciteit van 4.000 fans en een plekje moet gereserveerd worden.

Wat moet u nog weten?

Belangrijke informatie voor wie naar de Omloop komt:

 

·       Heb je je vooraf en online geregistreerd voor ’t Kuipke? Vergeet dan zeker je CST-ticket niet (iedereen ouder dan 12 jaar) om toegang te krijgen tot de startpresentaties. De deuren openen om 8 u.
·       Registreren kan enkel vooraf en online, ter plaatse is geen kassa aanwezig. Reserveren kan tot 4 tickets per persoon en met een maximale capaciteit van 4.000 aanwezigen.
·       Een mondmasker dragen wordt algemeen aanbevolen wanneer de drukte toeneemt.

 

De teamzone in de Floraliënhal en Hal 6 zal niet toegankelijk zijn voor publiek omdat we de teambubbel moeten respecteren.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.