Ga naar de inhoud

Chadli kan na half jaar nog eens scoren en helpt Basaksehir aan zege

 ma 1 november 2021 21:38
Nacer Chadli viert.

Nacer Chadli heeft in de Turkse competitie nog eens de weg naar doel gevonden. Onze landgenoot scoorde voor het eerst sinds 29 april. Hij bracht zijn ploeg langszij in minuut 71 en luidde zo de ommekeer in want in de toegevoegde tijd won Basaksehir de partij nog.

Zou Chadli nog dromen van een WK-selectie bij de Rode Duivels? Hij heeft de bondscaoch alleszins nog eens op zijn bestaan gewezen. Chadli, die tot nu toe aan 66 interlands zit, maakte een einde aan een half jaar zonder goals.

 

Tegen Adana Demirspor keek zijn club tegen een achterstand aan, maar na 70 minuten pakte Chadli uit met een knappe goal. Het gaf de bezoekers opnieuw moed en zijn teammaat Edin Visca trok de zege in de 92e minuut over de streep vanaf de penaltystip.   

 

In het klassement staat Basaksehir gedeeld 10e met 15 punten, 12 minder dan leider Trabzonspor.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Instagram). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.