Ga naar de inhoud

Extra kopzorgen voor Martinez? Batshuayi valt geblesseerd uit bij verliezend Besiktas

 za 30 oktober 2021 18:00
Batshuayi viel al snel geblesseerd uit.

In Turkije heeft landskampioen Besiktas zijn 3e uitnederlaag op rij geleden. Op bezoek bij Hatayspor viel het enige doelpunt van de wedstrijd al na 6 minuten. Tot overmaat van ramp moest Michy Batshuayi nog voor de rust het veld geblesseerd verlaten.

De Turkse titelverdediger Besiktas zit in de hoek waar de klappen vallen. Hoewel de ploeg uit Istanbul afgelopen maandag de beladen topper tegen Galatasaray (2-1) nog naar zijn hand wist te zetten, keerden de Zwarte Adelaars vandaag opnieuw met lege handen naar huis.

 

Ondanks de vroege achterstand leek Besiktas een kwartier voor tijd nog een punt uit de brand te slepen, maar de gelijkmaker van Topal werd uiteindelijk nog afgekeurd wegens voorafgaand buitenspel.

 

Voor bondscoach Roberto Martinez komt de blessure van Batshuayi alvast zeer ongelegen. Met de interlandperiode in zicht lijkt naast Romelu Lukaku nu ook Batsman te moeten afhaken voor de wedstrijden tegen Estland en Wales op 13 en 16 november.