Van Gaal heeft keeper op het oog: "Dan weet ie al dat we komen kijken"

  Mark Flekken is de doelman van Bundesliga-club Freiburg.

  Mag Mark Flekken weldra een telefoontje verwachten van Louis van Gaal? De Nederlandse bondscoach verklapte gisteren op geheel eigen wijze dat de doelman van Freiburg gescout zal worden. "Had ik nog nooit van gehoord", zei Van Gaal over de keeper die 3 jaar geleden nochtans de wereld rondging.

  In de 6-1-overwinning tegen Turkije stond Justin Bijlow tussen de palen bij Nederland, maar bondscoach Louis van Gaal houdt altijd zijn ogen open.

  Op de persconferentie verklapte hij in zijn typerende stijl dat ook de doelman van Freiburg, de nummer 4 in de Bundesliga, op zijn lijstje staat.

  "Er is nog een keeper in Duitsland, die speelt bij Freiburg. Had ik nog nooit van gehoord, maar die schijnt heel goed te keepen. Daar gaan we ook naartoe. Flekken heet hij. Dan weet ie al dat we komen kijken", aldus Van Gaal.

  Flekken ging 3 jaar geleden viraal

  Mark Flekken is dus een onbekende voor Louis van Gaal, maar nochtans ging de 28-jarige doelman in 2018 viraal.

  Flekken, toen nog onder de lat bij Duisburg in de 2e klasse, had namelijk niet in de gaten dat een doelpunt van zijn team afgekeurd was. Terwijl hij dacht rustig een slokje te kunnen drinken, prikte de tegenstander tot zijn grote verbazing de bal tegen het net.

  Bekijk hier de bizarre beelden van wat ongetwijfeld de knulligste tegengoal in Flekkens carrière moet zijn:

  Lees ook: