Ga naar de inhoud

Marcao biedt excuses aan voor gevecht met ploegmaat: "Ik aanvaard elke straf"

 di 17 augustus 2021 20:23

Een dag na zijn aanvaring met zijn ploegmaat Kerem Aktürkoglu op de openingsspeeldag van de Turkse competitie heeft Galatasaray-verdediger Marcao zijn excuses aangeboden. "Mijn frustraties namen de bovenhand."

Galatasaray leek tegen Giresunspor op weg naar een geschiedenisloze overwinning, tot plots de stoppen doorsloegen bij de Braziliaan Marcao. Eerst gaf hij zijn ploegmaat Kerem Aktürkoglu een kopstoot(je) en daarna pakte hij uit met 2 vuistslagen. De scheidsrechter kon niet anders dan hem van het veld te sturen.

 

"Mijn frustraties hebben de bovenhand genomen omtrent een zaak waarvan ik dacht dat ik gelijk had", begint Marcao zijn openbare excuses eerst nog wat defensief.

 

"Ik zou mij eerst willen verontschuldigen bij de ouders van Kerem, door hen de handen te kussen. Daarna wil ik mijn diepste excuses aanbieden aan mijn broer Kerem."

 

"Ik weet dat sommige fans van Galatasaray mij nooit zullen vergeven. Voor ik naar deze club kwam, was ik een jonge kerel met problemen. Meer problemen dan je je kunt voorstellen. Als ze hier niet voor mij hadden gezorgd, had ik kunnen verdwijnen. Het doet mij dan ook pijn dat ik degene die mij geholpen hebben, heb teleurgesteld."

 

Marcao voegt er nog aan toe dat hij bereid is elke straf te aanvaarden.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

De beelden van het incident

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Lees ook: