Ga naar de inhoud

Tim Declercq blijft 2 jaar langer aan boord bij Deceuninck-Quick Step

 do 22 juli 2021 12:11
Tim Declercq met Nacer Bouhanni in zijn spoor.

Tim Declercq (32) gaat nog minstens 2 jaar langer door bij Deceuninck-Quick Step. Het Belgische wielerteam bevestigde zijn contractverlenging. "Ik ben bijzonder blij dat ik bij de ploeg van mijn hart kan blijven", liet Declercq weten.

In 2017 maakte Tim Declercq de overstap van Topsport Vlaanderen-Baloise naar Deceuninck-Quick Step. Bij de blauwe formatie groeide Declercq uit tot een meesterhelper. Tijdens de voorbije Ronde van Frankrijk vooral in dienst van Mark Cavendish en Julian Alaphilippe.

 

"Ik ben heel blij dat ik bij dit team kan blijven", klinkt het bij Declercq. "Het is leuk dat Patrick veel vertrouwen in me toont en dat ik snel kon bijtekenen. Ik ben tevreden met mijn rol binnen de ploeg en ik weet dat ik een bijdrage geleverd heb als we winnen."

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.