PSG bindt de Italiaanse EK-held Donnarumma aan zich tot 2026

  Het contract van Donnarumma bij AC Milan was ten einde.

  De transfer van doelman Gianluigi Donnarumma naar PSG is in kannen en kruiken. De Italiaan tekent in Parijs een contract tot 2026. Hij was een vrije speler want zijn contract bij AC Milan was eind juni afgelopen. Donnarumma werd na het behalen van de Europese titel nog uitgeroepen tot Speler van het EK.

  De transfer van Donnarumma naar Paris Saint-Germain komt niet als een verrassing. De doelman werd eerder al in Parijs gespot en deelde daar ook al handtekeningen uit aan supporters. Die handtekening heeft hij dus ook onder een contract van 5 jaar gezet bij de Franse club.

   

  "Ik ben heel blij dat ik nu deel uitmaak van deze grote club", zei de Italiaanse doelman. "Ik ben klaar om deze uitdaging aan te gaan en wil met PSG zoveel mogelijk prijzen pakken."

   

  Het is al de derde grote vis die PSG deze zomer transfervrij weet te vangen na verdediger Sergio Ramos en middenvelder Georginio Wijnaldum.

  De 22-jarge Donnarumma heeft al verrassend veel ervaring