Peaky Blinders van Oostende gaan Vormer achterna met fikse scheldtirade

  De kemphanen met dienst: Skulason (links) en Hendry (rechts)

  In de 5e aflevering van de docuserie Kustboys is het even alle hens aan dek in de kleedkamer van Oostende. Na de wedstrijd tegen Standard (2-2) barstte Skulason als een IJslandse vulkaan uit, en dat zal vooral Hendry geweten hebben ...

  Je ploegmaten uitschelden blijkt in de mode deze week. Na Vormer toont nu ook het Oostendse duo Hendry/Skulason hoe het moet. Ze ontpoppen zich even tot volwaardige Peaky Blinders en slingeren het woord "fucking" ontelbare keren naar elkaars hoofd.

   

  Ook de kleedkamerinfrastructuur moet eraan geloven. Vooral Hendry weet met zijn woede geen blijf. Hij kegelt het ene na het andere object de lucht in. Vooral een paar handschoenen ziet even alle hoeken van de kamer.

   

  Waarom? Oostende liet, in januari, in de allerlaatste minuut punten liggen tegen Standard. Het werd toen 2-2  in de 94e minuut.