Ga naar de inhoud

Middlesbrough-spelers moeten bijna-naakt het veld over op weg naar douches

 di 14 juli 2020 21:50

Met een 1-2-zege bij Reading heeft Middlesbrough zich zo goed als zeker gehandhaafd in het Championship, de Engelse tweede klasse. Na de match maakten de spelers wel een heel bijzondere "ereronde" door het stadion.

Vanwege corona moet de uitploeg die neerstrijkt in het Madejski-stadion van Reading uitwijken naar een aparte kleedkamer in een uithoek van het veld. Zo ook de spelers van Middlesbrough, die na de match de douches  in de catacomben van het stadion opzochten.

 

Dat leverde enkele aparte beelden op, van spelers van Middlesbrough die slechts getooid in een rode handdoek helemaal het veld oversjokten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.