Ga naar de inhoud

Van Aert test aangepast tijdritstuur in de windtunnel

 do 17 oktober 2019 22:53

De comeback van Wout van Aert in het veld komt steeds dichterbij, maar in zijn achterhoofd denkt hij ook al aan het wegseizoen. In de windtunnel in Eindhoven ging Van Aert zijn tijdritpositie, en dan meer bepaald zijn nieuwe stuur, testen.

Wout van Aert mag nog maar een week weer op de weg trainen, maar dat weerhield hem er niet van om toch ook al eens de windtunnel in te duiken. Van Aert is vastberaden om volgend seizoen nog beter te worden in het tijdrijden - hij is nu al de regerende Belgische kampioen - en laat daarom een gepersonaliseerd tijdritstuur ontwerpen dat hem nog enkele fracties winst zou moeten opleveren.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.