Serie A Enilive - speeldag 3 - 31/08/24 - 20:47
90+6'
André-Frank Zambo Anguissa
90+6'
2 - 1

Romelu Lukaku heeft niet lang gewacht om te scoren voor Napoli. Na een halfuurtje had de Rode Duivel al prijs in het zuiden van Italië. Zijn doelpunt luidde de ommekeer in tegen 10 Parma-spelers. Lukaku fusilleerde een veldspeler in doel.

Enkele dagen nadat hij zijn handtekening had gezet in Napels deed Romelu Lukaku waar hij voor gekomen is: scoren.

Hij stond een halfuur op het terrein toen hij in de toegevoegde tijd er 1-1 van maakte tegen Parma.

Met zijn handelsmerk. Lukaku draaide weg van zijn verdediger en kruiste zijn schot.

De arme veldspeler Bernabé in doel werd gefusilleerd. Doelman Suzuki (ex-STVV) was al van het terrein gestuurd en Parma kon niet meer wisselen.

Amper 4 minuten later maakte Anguissa de onverhoopte ommekeer compleet door de 2-1 van dichtbij binnen te koppen.

Napoli telt na 3 speeldagen 6 punten en staat daarmee op een voorlopige 4e plaats in het klassement. Parma is 9e met 4 punten.