61'
Mohamed Salah
1 - 2
61'

Nog voor het uur dacht Liverpool dat de buit binnen was, maar niets was minder waar. In een moment van nonchalance gaf doelpuntenmaker Konaté zomaar de 1-1 weg tegen Wolverhampton. Gelukkig voor de bezoekers zette Salah enkele dolle minuten later een penalty om. Zo is Liverpool (voorlopig) leider in de Premier League. Bekijk de goals.

één abonnement verandert alles
champions league + europa league + conference league
vanaf 21,95€ per maand

Gezapig, zoekend, niet voluit.

Drie termen die op de eerste helft van Liverpool te kleven zijn op bezoek bij Wolves. Kansjes waren er heen en weer, maar voor grote dreiging was het wachten tot een handvol minuten voor rust.

Szoboszlai miste een reuzekans voor de doelmond. Konaté kon alsnog voor de pauze Liverpool de voorsprong schenken met zijn eerste Premier League-goal uit zijn carrière.

Met de voorsprong op zak dachten de bezoekers dat het klusje geklaard was.

Konaté liet zich wel erg makkelijk wegzetten in zijn eigen zestien, Ait-Nouri strafte de nonchalance van de verdediger af. Plots was de leidersplaats ver weg voor Liverpool.

Tot Semedo wel erg opzichtig aan Jota ging hangen enkele dolle minuten later. Salah nam het penaltygeschenk in ontvangst. De Egyptenaar knalde vanaf te stip zijn ploeg naar de top van de stand.