Een-tweetje voor Caja Rural in Limousin: Cepeda en Aular zorgen voor collectieve knalprestatie

 do 15 augustus 2024 17:50

Een een-tweetje voor Caja Rural-Seguros RGA in Limousin. Aanstoker Jefferson Cepeda zag zijn aanvalslust beloond worden met een overwinning op het geaccidenteerde parcours van de derde rit. Zijn ploegmakker Orluis Aular - die de openingsetappe al won - sprintte in zijn zog naar de tweede plek.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Dat wordt een feestje voor Caja Rural - Seguros RGA vanavond.

 

Op het heuvelachtige parcours van de derde rit van Limousin kleurde hun kopman Jefferson Cepeda de etappe met ettelijke aanvalspogingen op de slotbeklimming. Uiteindelijk zou hij in het slot iedereen alsnog losweken en zo voor de overwinning zorgen voor zijn team.

 

Nóg meer goed nieuws voor de ploeg: achter de Ecuadoraanse klimgeit knalde zijn ploegmakker Orluis Aular - die ook al rit 1 won - naar de tweede plaats voor het Franse duo Clément Venturini en Alexandre Delettre.

 

Het duo van Caja Rural claimt in het algemeen klassement nu ook de tweede en derde plaats. Enkel Alex Baudin, die gisteren won, blijft voorlopig uit hun greep.

klassement na rit 2
1. Alex Baudin (Fra) Decathlon-AG2R in 13u05'10"
2. Orluis Aular (Ven) Caja Rural - Seguros RGA op 23"
3. Jefferson Cepeda (Ven) Caja Rural - Seguros RGA 25"
4. Axel Zingle (Fra) Cofidis 33"
5. Alexis Guerin (Fra) Philippe Wagner/Bazin "