IN BEELD: Rode Duivels verzamelen in openluchtclub op Ibiza, waar Courtois taart in publiek mag gooien

 vr 12 juli 2024 10:55
De EK-gangers en Thibaut Courtois beleefden een gezellige avond op Ibiza.

De riem mag er helemaal af bij de Rode Duivels na het EK, toch lijken sommige spelers elkaar niet te kunnen missen. Zo doken Koen Casteels, Arthur Theate, Leandro Trossard, Aster Vranckx en Zeno Debast samen op in Ushuaïa, een openluchtclub op Ibiza. Wie daar ook was? Thibaut Courtois en zijn wederhelft. De doelman kreeg een bijzonder taakje.

Rode Duivels boven op Ibiza. Gisteren heeft een deel van de nationale ploeg afgesproken om samen van de beats te genieten bij Ushuaïa. 

 

Koen Casteels, Arthur Theate, Leandro Trossard, Aster Vranckx en Zeno Debast pronken met veel plezier samen op de foto van laatstgenoemde. 

 

Maar niet alleen de EK-gangers hadden trek in een avondje uit. Ook een oude bekende dook op tijdens het feestje. Thibaut Courtois kreeg een bijzondere opdracht van dj Steve Aoki.

 

Onze landgenoot mocht zijn werpkunsten tonen en een taart in het publiek gooien. Een klassieker bij de concerten van de Japanner.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Naar verluidt hebben de Duivelse doelmannen Casteels en Courtois een gezellig onderonsje gehouden. Een teken dat de sfeer tussen de ex-Genkies erg goed is.

 

Dat toonde ook vrouw Mishel op haar sociale media. Daarop is te zien dat het koppel samen meezingt met de hits van Martin Garrix.

 

Een geslaagde teambuilding?

De Duivels mooi uitgedost op Ibiza:

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Instagram). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Gerelateerd: