Ga naar de inhoud

Red Dragon Wout D'Heer viert eindwinst in Champions League met Trentino

 zo 5 mei 2024 19:57
Wout D'Heer (nummer 3) viert de eindzege met zijn ploegmaats.

Na mislukte pogingen in 2021 en 2022 is het Trentino dan toch gelukt zijn 4e Champions League volleybal te winnen. De ploeg van Wout D'Heer blikte Jastrzebski Wegiel uit Polen in met droge 3-0-cijfers. De middenman van de Red Dragons kwam niet in actie voor de Italianen.

Onbetwist basisspeler is Wout D'Heer niet bij Trentino. De middenman van de Red Dragons moet in de pikorde plaatsnemen achter de meer ervaren keuzes Podrascanin en Kozamernik.

 

Onze landgenoot zag vanaf de zijlijn dat zijn ploeg met veel vertrouwen begon aan de wedstrijd. Na de teleurstellende 4e plaats in de Italiaanse competitie had Trentino duidelijk iets recht te zetten.

 

Onder impuls van topscorer Alessandro Michieletto (16 punten, 2 aces) namen de Italianen daarna de wedstrijd in handen tegen hun Poolse opponent. 

 

Die bood wel sterk weerwerk, wat resulteerde in lange rally's op het allerhoogste niveau, maar in money time toonde Trentino zijn capaciteiten als een koele kikker.

 

25-, 25-22 en 25-21 betekenden een droge 3-0. Wout D'Heer mocht de 4e Champions League-titel van de club uitgebreid vieren met zijn ploegmaats. Een afscheidscadeau voor de 23-jarige middenman? Na drie seizoenen bij de Italiaanse topclub denkt hij vooral aan meer speeltijd.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Instagram). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.