Premier League klassement

Uitzinnige Remco Evenepoel geniet van geheime liefde Arsenal: "Even stoom aflaten"

 wo 24 april 2024 18:58

Zó uitgelaten zagen we hem nog maar zelden. Remco Evenepoel heeft dinsdagavond met volle teugen genoten van de glansrijke zege van Arsenal tegen Chelsea. Samen met zijn vrouw Oumi maakte hij voor het eerst een match mee van zijn favoriete Engelse club: "Ik ben al van kindsbeen fan", onthult Evenepoel.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Instagram). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Terwijl Leandro Trossard schitterde op het veld, genoot een andere landgenoot in de tribunes.


Remco Evenepoel was dinsdagavond een opmerkelijke gast tijdens de Engelse topper tussen Arsenal - Chelsea. Dat de voormalige wereldkampioen een zwak heeft voor Anderlecht - de club waar hij jarenlang speelde - was algemeen bekend, maar zijn liefde voor de Gunners hield hij lange tijd geheim.

Tot nu.

 

Op Instagram postte Evenepoel een video waarin hij uitzinnig de forfaitzege van Arsenal beleeft, samen met zijn vrouw Oumi.

Nu is het tijd om terug aan het werk te gaan en zo sterk mogelijk terug te keren voor het tweede deel van het seizoen.

Remco Evenepoel

"Iets dat veel mensen niet weten, is dat ik altijd een grote supporter van Arsenal ben geweest", schrijft Evenepoel. "Al van kindsbeen af."

 

"Om een beetje stoom af te laten na mijn blessure en voor we op trainingskamp vertrekken om de volgende doelen voor te bereiden, ben ik voor het eerst naar Arsenal gegaan. En wat een wedstrijd! Nu is het tijd om terug aan het werk te gaan en zo sterk mogelijk terug te keren voor het tweede deel van het seizoen."

Gerelateerd: