Ga naar de inhoud

"Bedankt, God, voor het bestaan van Leandro Trossard!": Rode Duivel zet straffe statistiek nog wat kracht bij

 di 9 april 2024 23:37

Zijn gewicht in goud waard. Zelfs als invaller blijft Leandro Trossard belangrijke goals scoren voor Arsenal. Tegen Bayern München dikte de Rode Duivel een straffe statistiek nog wat aan: "Ik probeer te doen wat ik kan", glimlachte Trossard eens bescheiden.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

"Leandro Trossard, ik bedank God iedere dag voor jouw bestaan!"

 

Aaron West, tv-presentator en Arsenal-fan, steekt op X zijn liefde voor onze landgenoot niet onder stoelen of banken.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Ook bij de andere supporters van de Gunners ligt Trossard ondertussen in de bovenste schuif. 13 goals dit seizoen, waarvan 6 stuks als invaller - niemand in de vijf Europese topcompetities deed dit seizoen beter.

 

De Duivel begon net niet te blozen toen hij de statistieken voor de voeten gegooid kreeg. "Ik probeer te doen wat ik kan", klonk het. "Als starter of als invaller. Het is een geweldige statistiek. Hopelijk kan ik de ploeg blijven helpen de komende weken. Wat de coach me vroeg bij mijn invalbeurt? (lachje) Om de wedstrijd om te draaien."

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

De aanvaller gehoorzaamde en zorgde voor de levensbelangrijke 2-2 tegen Bayern. Straks wordt alles beslist in München.

"We geloven erin", aldus Trossard. "Bayern heeft een geweldig team. Maar als we ons beste niveau halen, kunnen we iedereen kloppen. Het is alleen jammer dat we onze uitstekende eerste helft niet bekroonden met 2 of 3 goals. Bayern scoorde de 1-2, waardoor je uiteindelijk blij bent met een gelijkspel."

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Gerelateerd: