Ga naar de inhoud

Jos Verstappen over de giftige situatie bij Red Bull: "Het gaat nog even duren"

 zo 17 maart 2024 11:10
Max en Jos Verstappen
Max en Jos Verstappen.

Bij het Formule 1-team Red Bull is een machtsstrijd aan de gang. "Het hoort erbij, maar het is ook noodzakelijk dat er rust in de tent komt", vertelt Jos Verstappen, vader van wereldkampioen en alleswinnaar Max Verstappen.

Max Verstappen is alweer oppermachtig, maar zijn renstal verkeert in een giftige situatie. Red Bull-teambaas Christian Horner veroorzaakt er commotie.

 

"Het is noodzakelijk om weer rust in het team te krijgen, maar gezien de omstandigheden zal het nog even duren, denk ik", reageert Jos Verstappen, die dit weekend de Rally van de Ardennen won.

 

"Veel kan ik er niet over zeggen. Hopelijk kunnen ze zich snel weer concentreren op het racen, want daar draait het om", gaat hij voort.

Max kan een bepaald gedeelte uitschakelen, alleen krijgt hij er heel veel vragen over. Dat vindt hij niet fijn.

Jos Verstappen

Exact hoe zijn zoon en wereldkampioen Max Verstappen erover denkt.  "Belangrijk is dat hij blijft winnen, wat hij ook doet", zegt Verstappen senior.

 

"De auto draait zeer goed en tussen de ingenieurs en hem is er ook niks aan de hand."

 

"Max kan een bepaald gedeelte uitschakelen, alleen krijgt hij er heel veel vragen over. Dat vindt hij niet fijn, maar het hoort wel bij de Formule 1", weet Jos Verstappen, voormalig ploegmaat van Michael Schumacher.

Gerelateerd: