Toumani Camara (10 punten, 7 rebounds) niet opgewassen tegen Dallas Mavericks

za 6 januari 2024 09:41

Drukke avond in de NBA, met maar liefst 13 wedstrijden. Ook Toumani Camara kwam weer in actie met Portland, al werd het in Dallas wel een avond om snel te vergeten voor de Trail Blazers.

Geen Luka Doncic bij de Dallas Mavericks, dus misschien lagen er wel kansen voor Portland. De pas herstelde Kyrie Irving nam de rol van Doncic over en drukte alle hoop bij de Trail Blazers snel de kop in.

Nochtans kan Toumani Camara terugkijken op een goeie match. Hij kreeg opnieuw het vertrouwen als basisspeler van coach Chauncey Billups. Met Camara op het veld (bijna 25 minuten) kon Portland nog enigszins gelijke tred houden met Dallas.

Camara realiseerde uiteindelijk 10 punten, 7 rebounds (het meeste van zijn team) en hij leverde ook 1 assist.

De Mavericks speelden de match op automatische piloot uit, ook al omdat ze op geen enkel moment op achterstond kwamen. Vooral het derde kwart (40-16) was een dolksteek voor de Trail Blazers. Eindstand: 139-103.