Ga naar de inhoud

BEKIJK: De owngoal van het jaar? De keeper van Hamburg knalt de bal keihard in zijn doel

 vr 1 december 2023 20:50
Daniel Heuer Fernandes
De frustratie is groot bij Daniel Heuer Fernandes.

In de Duitse topper tussen stadsrivalen Hamburger SV en St. Pauli (2-2) is een vreemd doelpunt gevallen. Na wat aarzelende passes voor zijn doel maakte HSV-keeper een owngoal. De owngoal van het jaar?

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Instagram). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Morgen staat in Hamburg de EK-loting op het programma, vanavond speelden leider St. Pauli en Hamburger SV er om de eerste plaats in de Duitse tweede klasse.

 

HSV kwam 2-0 achter na een lullige goal. Na wat aarzelende passes wilde doelman Daniel Heuer Fernandes de bal weg knallen, wat mislukte. Hij ramde de bal in het dak van zijn doel.

 

Gelukkig voor de keeper maakte zijn ploeg er in de tweede helft nog 2-2 van. In de stand blijft St. Pauli koploper met 3 punten meer dan HSV.

Winst voor Karel Geraerts

Onderaan het klassement van de tweede Bundesliga heeft Schalke 04 drie gouden punten veroverd. Het team van coach Karel Geraerts denderde over rode lantaarn Osnabrück heen. Het werd 4-0 in Gelsenkirchen.