Ga naar de inhoud

De koers als inspiratie? Verstappen en co keuvelen op krappe achterbank na de race: "Op naar de nachtclub!"

 zo 19 november 2023 09:45

What happens in Vegas ... Kreeg dit weekend de hele wereld te zien. Zo ook het komische moment na de race met podiumrijders Verstappen, Leclerc en Perez. De drie heren keuvelden op een krappe achterbank tijdens een ritje op weg naar de interviews. Een beeld dat herinneringen opriep van die ene zetel na Milaan-Sanremo.

Vergeet de green room: in Las Vegas is een achterbank het decor van een heerlijke post-racebespreking tussen de podiumrijders.

 

Max Verstappen, Charles Leclerc en Sergio Perez maakten het wel erg knus tijdens een lift richting de interviews.

 

De Monegask kon zijn teleurstelling niet verbergen toen hij de winnende tactiek van Verstappen – wél om nieuw rubber gaan bij de safety car – te horen kreeg.

 

Toch was het geen ongemakkelijk schouwspel voor de kijker, zoals dat op het krappe zeteltje na Milaan-Sanremo wel het geval was tussen Van der Poel, Ganna en Van Aert. 

 

De drie rijders konden snel hun zinnen verzetten. "Naar waar gaan we eigenlijk?", vroeg Leclerc zich op een moment af. "Meteen naar de nachtclub, we slaan alles over", antwoordde Verstappen met de lach.

Max Presley

Want lachen kon de Nederlander uiteraard na zijn 18e (!) zege dit seizoen.

 

Max Verstappen zal eeuwig in de geschiedenisboeken staan als de eerste winnaar op de legendarische Las Vegas Strip. 

 

Speciaal voor dit weekend hadden beide Red Bull-rijders een pak aan dat lijkt op de outfit van Elvis Presley. Na de zwart-wit geblokte vlag liet Verstappen zich met veel plezier even gaan.

 

"Vivaaaa Las Vegas", zong ... Of brulde hij over de radio. Een waarschuwing is op zijn plek: niet voor gevoelige trommelvliezen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Instagram). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Gerelateerd: