Ga naar de inhoud

Belgian Lion Manu Lecomte out voor de rest van het seizoen na operatie aan achillespees

 za 18 november 2023 16:56
Lecomte in het shirt van de Belgian Lions.

Manu Lecomte (28) zal dit seizoen niet meer in actie komen voor Luik. De Belgian Lion onderging een operatie aan zijn achillespees nadat hij zich blesseerde in een Europese wedstrijd. Zijn club deelt nu mee dat hij maandenlang moet revalideren, waardoor hij ook belangrijke kwalificatiewedstrijden met de nationale ploeg mist.

Pech voor Luik en de Belgian Lions.

 

Spelverdeler Manu Lecomte liep woensdag in de verloren Europese wedstrijd tegen het Roemeense Voluntari een zware achillespeesblessure op. De basketballer is intussen geopereerd en zal dit seizoen niet meer in actie komen.

Een streep door de rekening van Luik, dat Lecomte deze zomer terughaalde naar de Belgische competitie. Hij presteerde meteen en stond als vierde in de lijst van spelers met het meeste gescoorde punten. 

Ook voor de nationale ploeg is de langdurige afwezigheid van Lecomte een aderlating. De Belgian Lions spelen in februari belangrijke kwalificatiewedstrijden voor het EK 2025, en zullen daarin dus geen beroep kunnen doen op de spelverdeler.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Gerelateerd: