Ga naar de inhoud

Belgian Cats kunnen niet meer rekenen op diensten van Hind Ben Abdelkader (28)

 ma 6 november 2023 17:01
Ben Abdelkader (L) neemt afscheid van de Cats.

Hind Ben Abdelkader houdt het voor bekeken bij de Belgian Cats. De 28-jarige guard verzamelde 22 caps bij de nationale ploeg na haar debuut in 2015. Ze vierde in februari 2022 haar rentree bij de Belgian Cats, na een afwezigheid van ruim vijf jaar, om het WK van eind vorig jaar af te werken in Australië. 

Hind Ben Abdelkader maakte afgelopen zomer geen deel uit van de triomftocht op het EK. De 28-jarige guard moest afzeggen door last aan haar knie.

 

Ze maakte ook geen deel uit van de 15-koppige selectie voor de eerste twee kwalificatiewedstrijden voor het EK van 2025, woensdag tegen Polen in Antwerpen en zondag tegen Azerbeidzjan in Bakoe.

 

De federatie maakte melding van een blessure van de speelster, maar Hind Ben Abdelkader speelde wel de laatste wedstrijden van haar club Galatasaray. Nu heeft Ben Abdelkader haar afscheid meegedeeld bij de basketbalbond. 

 

Het laatste optreden van Hind Ben Abdelkader dateert van februari dit jaar in de kwalificaties voor het EK van 2023.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Gerelateerd: