Ga naar de inhoud

Aanvoerster van Red Panthers Michelle Struijk verruilt Antwerp voor kampioen Gantoise

 za 27 mei 2023 10:35

Michelle Struijk, de aanvoerster van de Red Panthers, maakt de overstap van Antwerp naar kampioen Gantoise. De 24-jarige Antwerpse verlaat de club van haar hart, waar ze van kindsbeen af bij speelde. "Ik heb zin in deze nieuwe uitdaging!", reageert ze op haar sociale media.

In het seizoen 2018-2019 werd Michelle Struijk nog kampioen met Antwerp. Het voorbije jaar werd de Antwerpse club zevende.

 

Bij Gantoise, de kampioen van de voorbije drie seizoenen, zal Struijk verschillende ploeggenotes van bij de Red Panthers terugvinden. Met de Panthers mikt ze op kwalificatie voor het olympisch hockeytoernooi in Parijs in 2024.

Michelle Struijk werd in 2017 verkozen tot Belofte van het Jaar op de Gouden Stick Awards. Dat jaar maakte ze ook haar debuut bij de nationale ploeg en pakte ze zilver op het EK in het Nederlandse Amstelveen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Instagram). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.