Ga naar de inhoud

BEKIJK: Het snedige duel tussen Max Verstappen en George Russell

 za 29 april 2023 17:48
Max Verstappen en George Russell
Na de sprintrace gaat Max Verstappen verhaal bij George Russell.
Max Verstappen
Russell heeft een flinke jaap in de Red Bull van Verstappen gesneden.

De F1-sprintrace in Azerbeidzjan heeft wat duw- en trekwerk opgeleverd tussen wereldkampioen Max Verstappen en Mercedes-rijder George Russell. De Brit sneed een groot gat in de Red Bull van Verstappen. Achteraf gingen ze even in discussie.

Vanaf de 4e startpositie zette George Russell meteen de aanval in op de 3e plaats van Max Verstappen.

 

De Mercedes kreeg de Red Bull te pakken, maar niet zonder slag of stoot. Verstappen moest de sprintrace uitrijden met een groot litteken: een flinke jaap in de zijkant van zijn auto.

Een roekeloze actie? Na de race ging Max Verstappen verhaal halen bij George Russell. Hij had het over een gebrek aan grip.

 

De Nederlander was niet meteen tevreden met de korte uitleg en noemde de Brit een "dickhead" (een stomkop). 

beelden: Play Sports

 

Morgen in de Grote Prijs van Azerbeidzjan zal u niet meteen een nieuw duel tussen de kemphanen te zien krijgen. Max Verstappen begint vanaf de 2e plaats, George Russell staat enkele rijen achter hem op de 11e startpositie.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Instagram). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Gerelateerd: