Ga naar de inhoud

Luister of kijk naar de laatste Wielerclub Wattage van het voorjaar

 di 25 april 2023 06:16
Ruben Van Gucht trommelde deze keer 4 gasten op.
Ruben Van Gucht trommelde deze keer 4 gasten op.

Uitzonderlijk al op dinsdag en met de hele wielerclub present: de laatste aflevering van het voorjaar van Wielerclub Wattage kun je nu al bekijken en beluisteren. Tom Boonen, Jan Bakelant, Dirk De Wolf en Mark Uytterhoeven bespreken het voorjaar en blikken al vooruit naar de Ronde van Italië.

Beluister de podcast

Een vijfkoppige Wielerclub Wattage voor de laatste keer dit voorjaar. Ruben Van Gucht heeft Tom Boonen, Jan Bakelants, Dirk De Wolf en Mark Uytterhoeven opgetrommeld voor nieuwe inzichten (La Redoute is een schans, een
nieuwe hoogtestage is niet nodig en het voorjaar was de max) en straffe
verhalen (Tom vangt een lammetje, Jans hond blijft niet van zijn kippen en Mark
reed in de jaren 90 sneller dan het profpeloton).

Of bekijk de video op VRT MAX

Wielerclub Wattage, ook tijdens de Giro

De tank van onze wekelijkse wielerpodcast Wielerclub Wattage is nog niet leeg. Onze mannen verlengen hun inspanning tijdens de Ronde van Italië, die op zaterdag 6 mei begint. Ruben Van Gucht en co trekken het theater in met 3 shows, telkens op woensdag. Wilt u een uitzending bijwonen, kijk hieronder voor tickets.

Gerelateerd: