Ga naar de inhoud

Kijk of luister naar een nieuwe aflevering van Wielerclub Wattage

 do 23 maart 2023 09:57
Dirk De Wolf, Ruben Van Gucht, Tom Boonen en Mark Uytterhoeven spraken over de koers.
Dirk De Wolf, Ruben Van Gucht, Tom Boonen en Mark Uytterhoeven spraken over de koers.

Mark Uytterhoeven moest weer invallen in Wielerclub Wattage. Deze keer niet voor Tom Boonen, maar wel voor Jan Bakelants die nog naar adem hapt na Milaan-Sanremo. "Jeanke" werd gemist, maar gelukkig kon Dirk De Wolf de pijn wat verzachten. Kijk of luister naar een nieuwe aflevering.

Ook in deze aflevering van Wielerclub Wattage hoor je weer nieuwe inzichten (Evenepoel kan Sanremo winnen, Lefevere zal moeten betalen en Van Aert heeft E3-winst nodig) en straffe verhalen (De Wolf bij AC Milan, Boonen bij een struisvogel en Uytterhoeven in het ravijn).

Luister naar de aflevering van Wielerclub Wattage

Of bekijk de aflevering op VRT MAX