Ga naar de inhoud

Onverwachte opdoffer voor Vincent Kompany: Burnley krijgt plots transferverbod opgelegd

 zo 12 maart 2023 19:05

Een donderslag bij heldere hemel. Burnley maakt plots bekend dat het met onmiddellijke ingang een transferverbod krijgt opgelegd. Volgens de club van Vincent Kompany ligt het aan moeizame wissel van boekhouder. De zaak is bijzonder vervelend nu promotie naar de Premier League steeds dichterbij komt.

Met een straf aantal van 80 punten en een riante voorsprong op de dichtste achtervolger is Vincent Kompany aan een straf parcours bezig in de Engelse tweede klasse.

 

Promotie naar de Premier League is nog maar een kwestie van tijd. En volgende week staat ook nog eens een geweldige affiche tegen Manchester City in de FA Cup op het programma.

 

Kompany leeft in een droom.

 

Al zal de ex-coach van Anderlecht vandaag toch iets minder prettig wakker geworden zijn. Burnley maakt namelijk bekend dat het met onmiddellijke ingang een transferverbod krijgt opgelegd door de Engelse organisatie van profclubs.

 

In een statement op de clubwebsite legt Burnley uit waarom: "In een poging om stappen vooruit te zetten maakten we in november de beslissing om van boekhouder te wisselen", klinkt het.

 

"Die overdracht duurt langer dan verwacht. We hebben de vereiste financiële informatie doorgegeven aan de financiële dienst en staan constant in dialoog met hen."

We zijn ervan overtuigd dat de organisatie van profclubs geen problemen zal vinden in onze rekeningen.

Burnley

"We zijn ervan overtuigd dat de organisatie van profclubs geen problemen zal vinden in onze rekeningen, buiten het feit dat ze te laat zijn ingediend. We hopen dit snel te kunnen oplossen."

 

Kompany hoopt dat ongetwijfeld eveneens. Bij promotie naar de Premier League zal Burnley zich ongetwijfeld gevoelig willen versterken.

 

Wordt vervolgd.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Gerelateerd: