Ga naar de inhoud

Grote zorgen om pijnlijke cijfers bij kampioen Golden State na nieuwe opdoffer in Memphis

 vr 10 maart 2023 10:01

De Golden State Warriors en uitmatchen, dit seizoen vormen de twee een vreselijk huwelijk. Op bezoek bij Memphis gingen Curry en co voor een 8e keer op rij onderuit buitenshuis. Na een pijnlijke 131-110 heeft de kampioen officieel de slechtste vorm te pakken in het Westen.

De laatste van drie uitwedstrijden. "Gelukkig zit de trip in het Westen erop", zullen de spelers van Golden State denken.

 

Want net als de vorige wedstrijden buitenshuis ging de NBA-kampioen onderuit. Dat tegen een Memphis zonder Steven Adams en de geschorste sterspeler Ja Morant.

 

Steph Curry deed zijn uiterste best om zijn team uit het slop te halen met 29 punten, maar het verdict bleef pijnlijk: een blowout van 131-110.

 

De sterspeler van Golden State keek dan ook maar beteuterd op de bank na een 8e uitnederlaag op rij. In totaal kon de kampioen slechts 7 van zijn 33 wedstrijden op verplaatsing winnen. Slechts 3 staartploegen doen slechter.

 

Een losing streak van 3 nederlagen zorgt er ook nog eens voor dat de ploeg de slechtste vorm in het Westen heeft. Cijfers die voor twijfels zorgen in de laatste rechte lijn richting play-offs.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Bij Memphis verliep alles volgens plan

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

De resultaten van de NBA-nacht:

Detroit - Charlotte: 103-113

Indiana - Houston: 134-125

Orlando - Utah: 124-129

Memphis - Golden State: 131-110

Milwaukee - Brooklyn: 118-113

Sacramento - New York: 122-117