Beluister of bekijk nieuwe podcast Wielerclub Wattage, met Jan Bakelants, Tom Boonen en Dirk De Wolf

  Ruben Van Gucht, Tom Boonen, Jan Bakelants en Dirk De Wolf.

  De kop is eraf: woensdagavond is de 1e aflevering ingeblikt van onze gloednieuwe podcast Wielerclub Wattage. Gastheer Ruben Van Gucht sprak in Leuven met Tom Boonen, Jan Bakelants en Dirk De Wolf over de koers. Beluister of bekijk de podcast hier.

  Beluister de podcast of bekijk de video op VRT MAX

  Wielerclub Wattage

  We hebben een clubke opgericht. Niet voor mensen met een lelijk gezicht, wel met 3 mannen met een hart voor de koers. In het gezelschap van Ruben Van Gucht fileren Tom Boonen, Jan Bakelants en Dirk De Wolf de wieleractualiteit en graven ze in hun geheugen naar goeie verhalen. Want wie enkel iets van koers kent, kent niets van de koers. Dit is de eerste aflevering van Wielerclub Wattage.
  wo 01 maart 2023 54 min