Ga naar de inhoud

Heruitgave van groepsfase: Union neemt het opnieuw op tegen Union Berlin

 vr 24 februari 2023 12:14

Union ontloopt grote kleppers als Manchester United en Juventus in de achtste finales van de Europa League. De Brusselaars komen net als in de groepsfase uit tegen Union Berlin.

Union plaatste zich als groepswinnaar rechtstreeks voor de achtste finales, waarin het het moet opnemen tegen een winnaar van de tussenronde.

 

En daar zaten geen kleine namen tussen: Manchester United, Juventus, AS Roma, Sporting Lissabon...

 

Maar het werd een oude bekende voor Union: ze nemen het op tegen hun Duitse naamgenoot Union Berlin, die ze in de groepsfase al twee keer bekampten. Union won in Berlijn met 0-1, maar verloor thuis ook met het kleinste verschil.

 

Als reekshoofd speelt Union al zeker de heenwedstrijd (9 maart) op verplaatsing. Op 16 maart speelt het dan in het Lotto Park van Anderlecht de terugwedstrijd.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Manchester United tegen Real Betis

Een kraker leverde de affiche van de achtste finales van de Europa League niet op. Manchester United, de nummer 3 uit de Premier League, neemt het op tegen Real Betis, de nummer 5 in Spanje.

 

Sporting Lissabon moet het opnemen tegen de Engelse leider Arsenal. Juventus staat tegenover Freiburg, AS Roma moet naar Real Sociedad. 

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Gerelateerd: