Ga naar de inhoud

Lukaku opgelucht na winnende treffer: "Was misschien wel zwaarste periode uit mijn carrière"

 wo 22 februari 2023 23:36
Lukaku kon opnieuw bepalend zijn voor Inter.

Het moet een verlossing zijn geweest. Romelu Lukaku maakte vanavond tegen Porto de beslissende treffer in de 1/8e finales van de Champions League.  De Belg heeft nu twee wedstrijden op rij gescoord en lijkt weer op de goede weg.

Romelu Lukaku moest vanavond tevreden zijn met een halfuurtje speeltijd. Trainer Inzaghi verkoos Dzeko boven onze landgenoot en zag hoe zijn ploeg zwoegde maar niet tot scoren kwam tegen het stugge Porto. 

 

Rond het uur kreeg Lukaku zijn kans. En die greep hij. Een gretige invalbeurt met een aantal goede acties werd vlak voor het affluiten bekroond met het enige doelpunt van de wedstrijd. 

 

"Ik ben heel blij dat ik de ploeg heb kunnen helpen met mijn goal", vertelde de spits na de wedstrijd. "We winnen vandaag, dat was het allerbelangrijkste. We speelden een goede wedstrijd en creëerden een heel aantal goede kansen."

Mijn doelpunt ? Dat is spitsengeluk. Je moet op het juiste moment op de juiste plek staan.

Romelu Lukaku

"We hoopten nog op een tweede treffer, we hebben daar ook nog naar gezocht, maar we moeten hier tevreden mee zijn."


"Mijn doelpunt vanavond? Dat is spitsengeluk", grijnsde de spits. "Je moet op het juiste moment op de juiste plek staan."


"Of dit een bevrijding is voor mij? Ik ben gewoon heel blij met dit doelpunt, maar het zijn wel heel zware maanden geweest voor mij. Misschien wel de moeilijkste uit mijn carrière."

 

"Ik ben gewoon kalm gebleven en blijven werken en nu lijken de puzzelstukjes weer juist te vallen."

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Gerelateerd: