Ga naar de inhoud

Tim Merlier krijgt in Ronde van Oman eerste kans op sprintzege voor Soudal-Quick Step

 za 4 februari 2023 13:01
Tim Merlier mag zijn plunje van Soudal-Quick Step uit de kast halen.

Tim Merlier staat in de Ronde van Oman (11-15 februari) voor zijn vuurdoop bij Soudal-Quick Step. De Belgische kampioen is meteen de speerpunt van The Wolfpack voor de sprintetappes.

Het Midden-Oosten wordt het decor voor het debuut van Tim Merlier bij Soudal-Quick Step. De Belgische kampioen krijgt in de Ronde van Oman vijf ritten om zich meteen te tonen bij The Wolfpack.

 

Vooral de 2e etappe naar Qurayyat zal de 30-jarige Merlier hebben omcirkeld op zijn kalender, want het is de enige echte kans voor de sprinters. 

 

"We willen in de eerste plaats met Tim voor een ritzege gaan in de sprint", bevestigt ploegleider Wilfried Peeters. "Maar we hebben ook kansen met Jan Hirt en Fausto Masnada, die vorig seizoen een etappe pakte in Oman."

 

Behalve Hirt en Masnada krijgt Merlier het gezelschap van Josef Cerny, James Knox, Bert Van Lerberghe en Mauri Vansevenant.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Gerelateerd: