Ga naar de inhoud

Week na vuistslag van Draymond Green breekt Golden State contract van Jordan Poole open

 za 15 oktober 2022 23:57
Jordan Poole en Draymond Green in betere tijden.

De Golden State Warriors en Jordan Poole hebben een akkoord bereikt om het contract van de 23-jarige guard open te breken. Vorige week incasseerde Poole op training een vuistslag van ploegmaat Draymond Green.

De 23-jarige Jordan Poole beleefde zijn doorbraak vorig seizoen. Hij stond 51 keer in de basis en kon met gemiddeld 18,5 punten, 4 assists en 3,4 rebounds aardige cijfers voorleggen in het reguliere seizoen.

 

In de play-offs had hij een belangrijk aandeel in de titel van de Warriors en daarvoor wordt hij nu beloond. Maandag liep de deadline voor de rookies uit de draft van 2019 ten einde. Volgens ESPN zal Poole de komende 4 seizoenen 140 miljoen dollar verdienen.

 

Poole stond vorige week voor een andere reden in de schijnwerpers: na een verbale ruzie op training moest hij een vuistslag incasseren van ploegmaat Draymond Green. Die werd vreemd genoeg niet geschorst en maakte na een week afwezigheid al zijn comeback op training na overleg met Poole.

Bekijk de vuistslag van Greene op training

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.