Ga naar de inhoud

Lewis Hamilton kan dan toch mét neuspiercing racen in Monaco

 vr 27 mei 2022 10:47

De sieradensoap in de Formule 1 zal nog even blijven duren. Het Nederlandse "De Telegraaf" meldt namelijk dat de uitzonderingsperiode verlengd wordt, terwijl de regels door de  medische commissie onder de loep worden genomen. Lewis Hamilton kan dus met zijn neuspiercing aan de start komen in Monaco.

Het was een van de grote thema's in de aanloop naar de Grand Prix van Monaco: zou Lewis Hamilton plooien voor het sieradenverbod van de FIA?

 

De Brit moest zonder piercings aan de start verschijnen, want de deadline - Hamilton had al twee weken uitstel gekregen - verstrijkt in het Prinsdom. Alleen wordt het strikte verbod nu toch weer op de lange baan geschoven.

 

Volgens "De Telegraaf" wordt de uitzonderingsperiode verlengd tot minimaal eind juni, terwijl de medische commissie de reglementen bekijkt.

 

Wordt vervolgd.

Gerelateerd: