Seraing plukt oude bekende José Jeunechamps weg bij Moeskroen

 vr 20 mei 2022 19:16

Seraing is bij zijn zoektocht naar een nieuwe trainer uitgekomen bij oude bekende José Jeunechamps. De Luikenaar tekent een contract voor 2 seizoenen bij de club die zich verzekerde van zijn plek in de Jupiler Pro League na barrages tegen RWDM.

De 55-jarige José Jeunechamps komt over van Moeskroen. De Luikenaar is de opvolger van de Fransman Jean-Louis Garcia. Die besloot eerder deze maand op te stappen om familiale redenen. Het is de tweede ambtstermijn van de trainer, in 2016 had hij de ploeg al eens onder zijn hoede.

 

Jeunechamps is onder de indruk van hoe "de ploeg is geëvolueerd" de afgelopen jaren en moet er de komende jaren alles aan doen om de club in 1A te houden.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.