Daniil Medvedev maakt na rugproblemen zijn comeback in Genève

  Daniil Medvedev zal in het ATP-toernooi van Genève zijn wederoptreden maken op het tennisveld. De Rus onderging een operatie aan de rug en was een kleine twee maanden out. Dankzij een wildcard kan hij op 15 mei zijn rentree maken.

  De laatste wedstrijd van Medvedev dateert van eind maart dit jaar. De nummer 2 van de wereld sukkelde naar eigen zeggen al een tijdje met een hernia en een operatie zou die problemen nu hebben verholpen.

   

  In Genève hoopt de 26-jarige Medvedev het nodige wedstrijdritme op te doen voor Roland Garros, dat meteen nadien volgt.

   

  Aan Wimbledon mag Medvedev later dit jaar niet deelnemen. Wimbledon nam het besluit zelf om Russische en Wit-Russische tennissers te weren, door de oorlog in Oekraïne.