Ga naar de inhoud

Maakt Tiger Woods onverwachte comeback op de Masters? "Beslis op laatste moment"

 zo 3 april 2022 16:09
Tiger Woods won in 2019 op de Masters zijn 15e Major.

Tiger Woods heeft laten weten dat hij nog niet beslist heeft of hij donderdag meedoet op de Masters, het eerste majortoernooi in het golf dit jaar. Woods overleefde in februari 2021 maar net een zwaar verkeersongeluk.

De geruchten over een comeback van Tiger Woods op de Masters, het mythische toernooi op de golfbaan in Augusta, gonzen al enkele dagen. Vandaag heeft Woods zelf gereageerd.

 

"Ik reis weer af naar Augusta om mijn voorbereiding voort te zetten. Ik zal op het laatste moment beslissen of ik zal deelnemen", schrijft Woods. Woods heeft een lange revalidatie achter de rug na het zware verkeersongeluk in februari 2021.

 

De 46-jarige golflegende werd na het ongeluk met spoed geopereerd en moest herstellen van meerdere breuken in zijn beide benen. Enkele maanden geleden zei Woods zelf dat zijn professionele golfcarrière afgelopen was en dat hij hoogstens nog enkele toernooien per jaar zou kunnen spelen.

 

Woods won vijf keer in zijn carrière de Masters en beleefde er in 2019 een van de mooiste momenten uit zijn carrière. Hij won er zijn 15e en (voorlopig) laatste Major en kon dat vieren met zijn kinderen. Zijn laatste toernooi is ook de Masters, in november 2020.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Tiger Woods speelde eerder deze week al in Augusta

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Lees ook: