Oorzaak van ongeval Woods: golfer reed bijna dubbel zo snel als toegelaten

  De politie van Los Angeles heeft een onderzoek naar het auto-ongeval van Tiger Woods afgerond. Onaangepaste snelheid zou de oorzaak zijn. Woods reed op het moment van het ongeval 140 km/uur. Hij zou mogelijk ook op zijn gaspedaal geduwd hebben in plaats van op zijn rem. Het bloed van de topgolfer werd niet onderzocht.

  In februari raakte Tiger Woods gewond bij een auto-ongeval. Hij was de enige betrokkene en alle tekenen wezen al op overdreven snelheid. Dat wordt nu ook bevestigd door het rapport van de politie.

   

  Hij reed op het moment van het ongeval 140 km/uur op een weg waar de toegelaten snelheid 70 km/uur is. Op de weg gebeuren blijkbaar vaak ongevallen. En de politie acht het niet onwaarschijnlijk dat Woods op het moment van de crash op zijn gaspedaal geduwd heeft in plaats van op zijn rem.

   

  Zijn onaangepaste snelheid zou de voornaamste reden zijn van de crash. Het bloed van Woods werd niet onderzocht op sporen van drugs of alcohol. Ook zijn gsm werd niet onderzocht.

   

  Woods is nog steeds bezig aan zijn revalidatie. Hij werd na het ongeval meerdere keren geopereerd, vooral aan zijn rechterbeen.