Tiger Woods: "Mijn eerste doel is om opnieuw alleen te kunnen stappen"

  Tiger Woods

  Tiger Woods timmert nog altijd aan de weg terug na zijn zware auto-ongeluk in februari, waarbij hij verschillende breuken aan zijn rechterbeen opliep. Aan een terugkeer op de golfbaan denkt hij voorlopig nog niet.

  "Mijn herstel houdt me enorm bezig. Ik doe dagelijks allerlei oefeningen met maar één doel: alleen kunnen wandelen. Ik doe het letterlijk stap voor stap", vertelt Tiger Woods aan Golf Digest.

   

  Woods werd al 5 keer geopereerd aan zijn rug, maar deze revalidatie is nog andere koek. "Ik begrijp hierdoor beter wat een herstel betekent, maar de pijn die ik nu heb, is veel erger dan wat ik ooit heb gekend", klinkt het.

   

  "Ik krijg heel veel steun van veel mensen, dat doet me enorm deugd", voegde de 15-voudige Grand Slam-winnaar hieraan toe. Op de vraag of hij nog ooit opnieuw op een golfcourt zal kunnen spelen, antwoordde hij niet.