Ga naar de inhoud

Jesse Marsch vervangt Marcelo Bielsa en moet Leeds in de Premier League houden

 ma 28 februari 2022 20:29
Jesse Marsch is de nieuwe coach van Leeds United.

Daags na het ontslag van Marcelo Bielsa heeft Leeds United al een opvolger te pakken. De 48-jarige Amerikaan Jesse Marsch krijgt de opdracht om Leeds in de Premier League te houden. Marsch was eerder dit seizoen aan de slag bij RB Leipzig, maar kreeg daar na een paar maanden de bons. 

Leeds United heeft een opvolger beet voor de iconische Marcelo Bielsa. De Argentijn die Leeds na 16 jaar terugbracht na de Premier League werd na een reeks tegenvallende resultaten aan de deur gezet. De pandoering van afgelopen weekend tegen Tottenham bleek de druppel.

 

Als vervanger haalt Leeds nu de Amerikaan Jesse Marsch in huis. Marsch stond eerder dit seizoen al aan het roer bij RB Leipzig, maar daar maakte hij geen indruk en in december werd hij aan de kant geschoven.

 

Leeds staat op dit moment slechts 2 punten boven de degradatiestreep en heeft dringend een reeks betere resultaten nodig. Daar mag Marsch vanaf komend weekend tegen Leicester City voor proberen te zorgen. Marsch tekent bij Leeds een contract tot 2025.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Lees ook: