Ga naar de inhoud

Ook Tom Pidcock ontbreekt: wie wordt uw kopman voor de Strade Bianche in onze Wielermanager?

 vr 4 maart 2022 11:12

Ook in 2022 zorgt de Sporza Wielermanager voor extra spanning in het klassieke voorjaar. Van Aert of toch maar Van der Poel als kopman? En welk onbekend talent wordt de verrassing in jouw ploeg? Maak nu je ploeg.

Een doordachte selectie zal nodig zijn om vrienden en de andere Sporza-lezers af te troeven. De beste managers maken opnieuw kans op mooie prijzen. De prijzenpot wordt later nog bekendgemaakt. 

Hoe werkt het?

Meld je aan met je VRT-profiel op wielermanager.sporza.be

 

Kies 20 renners uit de lijst van 800, maar zorg dat je binnen je budget blijft. Per koers stel je 12 renners op in je ploeg, de overige 8 blijven in je bus zitten. Alleen de renners in je ploeg kunnen punten scoren. 

 

Na elke voorjaarskoers worden jouw punten berekend op basis van de prestaties van de renners in jouw team. Vecht voor een plaatsje in het algemene klassement of maak een minicompetitie aan onder vrienden.

Schrijf je hier in: wielermanager.sporza.be

Neem dit overzicht er zeker bij:

Sporza Wielermanager is een samenwerking met Shimano Service Center

Prijzenpot:
Lees ook: