Een gênantere schwalbe vind je niet: Deyverson probeert de ref (!) een kaart aan te naaien

    Deyverson speelde een hoofdrol in de match, in goede én in slechte zin

    Deyverson was zaterdagavond zonder twijfel dé man van de finale van de Copa Libertadores en dat zowel in positieve als in negatieve zin. De Braziliaan maakte in de verlengingen het beslissende doelpunt voor Palmeiras, maar deed niet veel later een hele vreemde en gênante actie. 

    De 30-jarige aanvaller kreeg bij een spelhervatting in de slotseconden van de match een gemoedelijke tik van de scheidsrechter. Deyverson dacht er anders over en ging plots theatraal tegen de grond, alsof hij een enorme slag had gekregen. Hij schreeuwde het uit. 

     

    De scheidsrechter trapte niet in het toneeltje, moest er eens om lachen en besloot om geen kaart te geven.