Trebel niet meer in A-kern Anderlecht: Fransman moet op zoek naar nieuwe club

  Trebel moet op zoek gaan naar een nieuwe club.

  Anderlecht heeft laten weten dat het niet meer op Adrien Trebel rekent. De 30-jarige Fransman gaat niet mee op stage naar Alkmaar en moet op zoek gaan naar een nieuwe club. 

  Anderlecht trekt van 5 juli tot 10 juli op stage in Alkmaar. Iemand die daar niet bij zal zijn, is Adrien Trebel. Volgens een bericht op de website van paars-wit hoort de middenvelder voor het nieuwe seizoen niet meer bij de A-kern. "Er wordt met de entourage van elke speler een sportieve oplossing onderzocht", klinkt het.

   

  Trebel kreeg op het einde van vorig seizoen nog wel hier en daar zijn kans van Vincent Kompany. In januari 2017 arriveerde de middenvelder op Neerpede. Ondertussen heeft hij 111 wedstrijden gespeeld voor Anderlecht. Daarin scoorde hij 9 keer en gaf hij 19 assists. 

   

  Ook Luka Adzic, Zakaria Bakkali, Ognjen Vranjes, Bubacarr Sanneh, Kenny Saief en Aristote Nkaka moeten op zoek naar een nieuwe club.