Ook STVV-coach Peter Maes is besmet met coronavirus

  Peter Maes zit even in quarantaine.

  Komt het belangrijke degradatieduel tussen Waasland-Beveren en STVV in gevaar? De corona-uitbraak in Limburg kan roet in het eten gooien, want ook STVV-coach Peter Maes is besmet. De coronatests van morgen moeten uitsluitsel geven.

  Het coronavirus drong vorige week de kleedkamer van STVV binnen. Ondertussen zijn al tien spelers besmet en drie stafleden, onder wie coach Peter Maes.

   

  De eerstvolgende competitiematch van STVV is zaterdag tegen rode lantaarn Waasland-Beveren. In de aanloop naar die wedstrijd organiseert de club in samenwerking met de Pro League morgen een laatste testronde. 

   

  "Alleen de resultaten van die test zullen een impact hebben op de wedstrijd van zaterdag", meldt STVV. "Ondertussen volgen de sportieve en medische staf de situatie op de voet en werken ze zo goed als mogelijk is toe naar de wedstrijd van zaterdag."