Ga naar de inhoud

Cercle en Moeskroen passeren revue in promovideo Bernd Storck

 vr 22 mei 2020 07:00
Bernd Storck
Bernd Storck heeft zowel Moeskroen als Cercle Brugge in de hoogste afdeling gehouden.

De Slovaakse voetbalclub DAC heeft coach Bernd Storck (57) voorgesteld met een flitsende video. Daarin zijn heel wat acties te zien van zijn vorige teams: van de nationale ploeg van Hongarije, maar ook van Moeskroen en Cercle Brugge.

Bernd Storck heeft de voorbije seizoenen in ons land twee (halve) mirakels verricht. Eerst loodste hij Moeskroen van de laatste plaats naar de middenmoot in de Jupiler Pro League, daarna behoedde de Duitse coach Cercle Brugge voor degradatie.

 

Het was niet onlogisch geweest als Storck bij een topclub in ons land aan de slag was gegaan, maar de coach koos voor de Slovaakse eersteklasser DAC, een club met een goeie band van zijn oude werkgever: de Hongaarse voetbalbond.

 

Storck werd ook genoemd als opvolger van Bölöni bij Antwerp, maar daar is het Leko geworden.