Ga naar de inhoud

Vader van aanvoerder blijkt de reddende engel van amateurclub ASV Geel

 do 23 april 2020 07:14
ASV Geel stadion
De toekomst van ASV Geel lijkt verzekerd.

ASV Geel heeft op de valreep dan toch nog een overnemer gevonden. De vader van aanvoerder Jean-Michel Hoebregs krijgt de touwtjes in handen bij de club uit Tweede Amateur. Benny Hoebregs hoopt door de overname toch nog een licentie voor Tweede Amateur te kunnen binnenhalen.

De toekomst van ASV Geel hing al een poosje aan een zijden draadje. Voorzitter Jan Tormans zocht verwoed naar een overnemer, maar verschillende pistes draaiden op niets uit. Tot plots ondernemer Benny Hoebregs, de vader van de Geelse kapitein Jean-Michel Hoebregs, opnieuw op de proppen kwam. Tormans en Hoebregs vonden snel een akkoord, waardoor de toekomst van de club verzekerd lijkt.

 

"Met plezier neem ik de uitdaging van het verankeringsproject "Allemaal samen" op mij. Ik ben maar pas opnieuw actief betrokken, dus ik vraag nog even geduld over de communicatie rond onze plannen en ambities", richt Hoebregs zich tot de supporters op de Facebook-pagina van de club.

 

"Wat ik alvast kan zeggen, is dat het verankeringsproject als doel heeft om ASV Geel opnieuw op niveau te brengen met zoveel mogelijk lokale mensen met een hart voor de club en met een budget en inspanningen die verdeeld zijn over vele schouders."

 

Geel kreeg onlangs geen licentie voor Tweede Amateur, maar heeft al aangekondigd in evocatie te gaan. De nieuwe sterke man hoopt dankzij het nieuwe element van de overname de Evocatiecommissie te overtuigen dat zijn club alsnog een licentie voor Tweede Amateur verdient.