Ga naar de inhoud

De Gendt imponeert concurrenten: "Hopelijk kan dit systeem mijn waardes wel aan"

 do 2 april 2020 12:30
De Gendt werd enkele dagen geleden uit Zwift gekegeld omdat zijn waarden 'bovenmenselijk' waren.
De Gendt werd enkele dagen geleden uit Zwift gekegeld omdat zijn waarden 'bovenmenselijk' waren.

Het was een opvallend bericht deze week: Thomas De Gendt trapt te hard voor Zwift. Zondag rijden de renners de virtuele Ronde van Vlaanderen op BKool. En de renner van Lotto-Soudal prikte al eens naar zijn grootste concurrenten. "Hopelijk kan dat systeem mijn wattages wel aan".

Thomas De Gendt kan hard trappen op de rollen. Onrealistisch hard zelfs volgens de virtuele trainingsapp Zwift."Ik ga vandaag of morgen nog eens testen of dit systeem BKool mijn waardes wel aankan", vertelde hij op de persconferentie voor de virtuele Ronde van Vlaanderen.

 

Wout van Aert, Jasper Stuyven en Remco Evenepoel moesten spontaan breed glimlachen. "Grootspraak?", vroeg Ruben Van Gucht zich af.